Komfortgaranti og returnering

Brand Topimage

Du har 60 Dage til at teste din madras

60_dage

Drømmeland vil gerne have alle vores kunder får en god nats søvn. Derfor tilbyder vi ekstraordinært 60 dages ombytningsret på alle løse madrasser med udskiftelig kerne i standard størrelserne 90 x 200 og 90 x 210 cm.

Er du i tvivl om, hvilken ombytningsret din madras har, er du velkommen til at kontakte dit nærmeste Drømmeland.

Fortrydelsesret

14_dage

Drømmeland yder 14 dages fortrydelsesret ved køb online gældende fra den dag, du modtager varen. Ved custommade produkter, produkter der enten skal tilpasses eller specialfremstilles efter dine individuelle krav, accepterer du, at fremstillingen eller tilpasningen straks påbegyndes efter din ordreafgivelse, og du derfor ikke har 14 dages returret på det tilpassede eller fremstillede produkt.

Benytter du dig af fortrydelsesretten tilbagebetaler Drømmeland A/S varens pris samt fragtomkostninger forbundet med levering til kundens adresse. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Dette er også gældende for den emballage og infoskilte der er på varen. Du skal selv afholde fragtomkostninger for returforsendelsen.

Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet, eller ved at returnere varen til:
Drømmeland, Vadstrupvej 71-73, 2880 Bagsværd.

Benyt vores returportal for at købe nem porto til returforsendelse samt returseddel. Gå til returportal her.

Yderligere spørgsmål kan sendes til: info@droemmeland.dk

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Oplysningspligt

Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt at tilgå kontrakten efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, skriv til: info@droemmeland.dk