Prisgaranti

Med vores prisGARANTI kan du sove roligt om natten

30_dageHos Drømmeland bestræber vi os altid på at have den laveste pris på vores produkter. Drømmeland tilbyder derfor prisgaranti på alle sortimentsvarer. Med prisgaranti mener vi, at findes en identisk vare annonceret billigere hos anden forhandler så matcher vi prisen.

Har du allerede købt en vare i en af vores butikker og findes denne vare identisk hos en anden forhandler og annonceret til lavere pris, indenfor 30 dage efter købet, så matcher vi selvfølgelig prisen. Prisforskellen overføres til et tilgodebevis til en af Drømmelands butikker.

Det eneste du skal gøre for at gøre brug af Drømmelands prisgaranti er at kontakte os på telefon eller mail, hvor du skal kunne fremvise en kvittering samt dokumentation af salgsannoncen. Husk at det tydeligt skal fremgå af medbragte dokumentation, hvornår tilbud er gældende til og fra.

Bemærk at prisgarantien ikke gælder ved specielle salgstilbud og at Drømmeland derfor ikke matcher nedsatte priser i forbindelse med andre forhandleres køtilbud, åbningstilbud, medlemstilbud samt specialfremstillede varer.

I Stock _000016121633XXXLarge (Lowres)