Levering og montering

Skal vi tage den gamle seng med, når vi har leveret og monteret den nye?

Når du køber din nye seng er der mange ting at tænke på. Spar dig selv bekymringerne og få leveret og monteret din nye seng , madras og evt. bortskaffelse af den gamle seng, af os.

Fragtmand

Efter du har købt din seng hos Drømmeland, vil du indenfor 2-3 arbejdsdage blive kontaktet omkring, hvornår din seng forventes at ankomme til vores lager. 
Skulle der opstå ændringer undervejs, vil vi sørge for at holde dig ajour – hele tiden.

Når din seng er modtaget på vores lager vil du igen blive kontaktet af os og sammen vil vi aftale et leveringstidspunkt.

Find den levering AF DIN NYE SENG der passer dig

Hent _selv

Afhent selv
Du kan vælge selv at hente din nye seng på vores centrallagre i Bagsværd og Aarhus eller i den butik hvor du har handlet. Afhentning skal ske efter aftale med sælgeren i den butik hvor du har handlet.
Pris: Det er naturligvis gratis

Levering

Levering og indbæring
Vi leverer din ordre med egne fragtmænd til alle brofaste øer samt Jylland* og bærer den ind i et rum efter dit ønske. Vores chauffører ringer en time inden de ankommer.
Pris: 499 kroner for alle størrelser og modeller

Ved køb i webshoppen er der gratis levering til kantsten. Indbæring kan tilkøbes for 249 kroner for alle størrelser og modeller.

*Ved levering til ikke brofaste øer betales gældende markedspris for levering med ekstern fragtleverandør.

Samle

Samling, montering og bortskaffelse af tom emballage
Vores chauffører samler og montere sengen med ben, gavl etc. og tester at evt. elevation virker som det skal inden de tager afsted igen*.
Pris: 350 kroner for enkeltseng op til 140 cm / 700 kroner for dobbeltseng.

*Gælder kun brofaste øer, jf. afsnit om levering og indbæring herover.

Tilbage

Bortskaffe gammel seng eller madras
Lad os tage din gamle seng med når vi har opstillet den nye - så skal du ikke bekymre dig om andet end at lukke døren op*.
Prisen afhænger af størrelsen eller typen af det vi skal tage med - spørg i butikken når du køber din nye seng.

*Gælder kun brofaste øer, jf. afsnit om levering og indbæring herover.

 

Har du særlige ønsker i forbindelse med opstilling, montering m.m., forsøger vi altid at være fleksible.

Levering på Sjælland, Fyn, Jylland og brofaste øer vil ske med egne fragtmænd. Ved levering til ikke brofaste øer leveres med ekstern fragtleverandør og som kunde betaler du gældende markedspris.

Levering af andre varer købt i webshoppen

Ved køb af dyner, puder, lagner etc. i vores webshop vil vi oftest vælge at levere med 3. parts fragtfirma, fx GLS eller PostDanmark. Nogle varer vil blive afsendt fra vores centrallager, andre direkte fra producenten og du vil derfor kunne opleve at én ordre modtages over flere forsendelser. Du vil blive holdt underrettet af fragtfirmaet via mail/SMS om din forsendelse. Er du ikke hjemme til at modtage pakken, vil du få besked fra fragtfirmaet om hvor den kan afhentes.