Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Topbanner-salgschef.jpg

Deltidssælger Odense

En god nats søvn er vigtigt for sundhed og livskvalitet, så Drømmelands mål er at tilbyde vores kunder branchens bedste sengeløsninger! Så elsker du at sælge og finde den bedste løsning til kunden, så søg jobbet som deltidssælger i Drømmeland, Odense!

OM JOBBET

Som sælger hos Drømmeland er du kundernes foretrukne senge- og søvnrådgiver, og du sikrer du gennem god behovsafdækning, at vores kunder får branchens bedste senge.

Vi lægger stor vægt på kundeservice, og at alle vores kunder får en god oplevelse, når de handler hos os.

Du vil blive indgående trænet i vores produkter og søvnrådgivning, og vil opleve en stor hjælpsomhed og holdånd fra resten af organisationen.

Vi er desuden en arbejdsplads, der går op i at vores medarbejdere trives, og hvor alle behandles med respekt og tillid.

Vi tilbyder en attraktiv løn og gode muligheder for provision og bonus.

KVALIFIKATIONER

  • Du elsker at sælge, og er god til mennesker – både kunder og kollegaer.
  • Det er et plus, hvis du har erfaring med personligt salg, salg af langvarige forbrugsgoder eller specifik erfaring fra senge- og møbelbranchen
  • Du skal trives med skiftende arbejdstider samt weekendvagter (vi kender vores arbejdsplaner 16 uger frem).
  • Du kan arbejde ca. 10-16 timer om ugen.

INTERESSERET?
Vi kigger på ansøgninger løbende og lukker opslaget, når vi har fundet den rette, så send gerne din ansøgning og CV til os hurtigst muligt.

Hør gerne mere om stillingen hos Salgschef, Allan Mosegaard på mail alm@droemmeland.dk eller send din ansøgning og CV her.
Alle henvendelser behandles fortroligt.

OM DRØMMELAND

Vi kombinerer arbejde og godt humør i Drømmeland. Hos os er det en dyd at kunne have det sjovt og samtidig være seriøse i vores arbejde og kundeservice. Drømmeland har plads til alle – fællesnævneren for os er, at vi har kunden i fokus og sætter en ære i at gøre vores bedste for hver enkelt kunde.

Drømmeland, der blev grundlagt i 1982, har et netværk af 25 butikker i Danmark og er specialiseret i senge og søvnrelaterede produkter. I 2021 blev Drømmeland købt af søvnspecialisten Swiss Sense, en hollandsk familieejet virksomhed. Ekspansionen til Danmark er en del af Swiss Sense's internationale vækststrategi, der går ud på at blive markedsleder i Europa og tilbyde sengeprodukter af høj kvalitet til rimelige priser ved at kombinere en menneske- og datacentreret tilgang. Med overtagelsen øges det samlede antal Swiss Sense-butikker i Holland, Belgien, Tyskland, Østrig og Danmark til 128.