TEMPUR - dit livs bedste nattesøvn begynder her

Hvad hvis din krop føltes så perfeklt afslappet, at det nærmest var som om, du svævede? TEMPUR tilpasser og former sig præcist efter din kropsform og støtter dig, så du føler dig vægtløs. Det unikke TEMPUR materiale er blødt, hvor du ønsker det og fast, hvor du har behov for det, så du altid kan vågne og være klar til dagen der venter.

M_Cloud Pillow _model

Når du først har sovet på en TEMPUR madras og pude, finder du ud af, at det ikke kan sammenlignes med noget andet. Derfor har TEMPUR fået en førsteplads for "generel kundetilfredshed" og "generel søvnkvalitet" i de lande, hvor der er gennemført undersøgelser.

Se vores udvalg af TEMPUR produkter her >>

Udviklet af NASA - forfinet af TEMPUR

TEMPURS historie begyndte, da NASA udviklede et trykabsorberende materiale, der skulle beskytte og give støtte til astronauter under raketopsendelse. De havde brug for en speciel måde at fordele vægt og tryk ligeligt på. Det unikke materiale blev senere til TEMPUR. Forskere og ingeniører har igennem forskning og udvikling perfektioneret og videreudviklet denne teknologi og skabt en kollektion af madrasser, senge og puder, som giver dig den bedste nattesøvn. TEMPUR er det eneste madras- og hovedpudebrand, der er anerkendt af NASA og certificert af US Space Foundation.

Se vores udvalg af TEMPUR produkter her >>

M_Family In Bed _indoor

Resultater, du kan tro på, og pålidelig kvalitet

TEMPUR produkter anerkendes og købes af hospitaler, plejehjem og søvncentre verden over på grund af den trykaflastning og uovertrufne støtte, de giver. Alle produkter er testet for at sikre den højest mulige kvalitet og leveres med en omfattende garanti. 

Med tre madraskollektioner, eksklusive sengesystemer og et bredt sortiment af sengebunde, hovedpuder og supplerende produkter findes der en TEMPUR løsning til alle uanset kropstype. Læs mere om produkterne her, eller besøg din nærmeste Drømmeland forhandler, og find ud af, hvad der passer bedst til dig.

Se vores udvalg af TEMPUR produkter her >>

TEMPURs produktkatalog:

Logo6 Large