Det er det indre der tæller

Det er madrassens indre, der afgør, hvor god din søvn bliver. Derfor er Svane konstant på udkig efter nye, unikke løsninger, der sikrer, at du både kan sove godt og korrekt.

For at fastholde den velkendte Svane-kvalitet, lægger de stor vægt på at udvikle og producere deres madrasser selv. Det har givet dem en uvurderlig ekspertise i søvnkomfort og et fantastisk afsæt for yderligere innovation.

Se vores udvalg af Svane senge her >>

Intelligel

Intelligel er resultatet af mange års søvnforskning. Har du én gang sovet på Intelligel, kan du mærke forskellen. Det revolutionerende materiale gør, at du hverken synker for dybt eller ligger for højt. Madrasser med Intelligel er ergonomisk korrekt for alle, uanset kropsstørrelse.

DuoSystem

Siden lanceringen i 1993 har DuoSystem gjort Svane til et trygt og sikkert madraskøb. Med to hårdhedsgrader i samme madras får du mulighed for at ændre madrassen, hvis du finder den for blød eller for hård. Da vi ikke har samme sovemønster hele livet, er det betryggende at have flere valgmuligheder i en og samme madras.

PluraSone

PluraSone er et genialt posefjedersystem, som Svane selv har udviklet. Konstruktionen skiller sig ud fra andre zonesystemer ved, at PluraSone altid opfører sig på samme måde, helt uafhængig af kroppens vægt og størrelse. På den måde er du sikret optimal støtte og trykaflastning, fordi det er madrassen, som tilpasser sig din krop.

Plurazone

Se vores udvalg af Svane senge her >>

FlexSystem

Kontinentalmadrasserne Svane Nobel har FlexSystem, som giver dig mulighed for at få en perfekt liggekomfort. FlexSystem betyder kort fortalt, at du får flere forskellige kombinationer af fjedre og hårdhedsgrader i en og samme madras. Du kan med andre ord skabe din helt egen madras.