MASTERBED er dansk kvalitet

MASTERBED er et dansk produceret kvalitetsprodukt. Vi udvikler senge, der opfylder danskernes krav til komfort og design. Produktionen foregår i Danmark, så vi sikre den gode gedigne håndværksmæssige kvalitet. Tekstilerne, vi anvender, er uden skadelige stoffer i fremstillingen, hvilket bidrager til et sundt indeklima i soveværelset. MB Standard Elevation

 

MASTERBED funktion & design

Dit sengemøbel skal primært være funktionelt, og give dig den støtte, aflastning og komfort, du har brug for, når du hviler og sover. Du tilbringer ca. 1/3 af livet i sengen, derfor er sengen hjemmets vigtigste møbel. Det er i søvnen, din krop restituerer og genoplader. God søvn er derfor en afgørende faktor for overskud, energi og velvære i hverdagen. Vi ved, at langt de fleste også bruger deres soveværelse som opholdsrum i dag, derfor er godt design afgørende for valg af ny seng. Kendetegnende for MASTERBED er, at det er godt dansk design. Rene, enkle linier, god komfort og afdæmpede balancerede farver.

Klik her for at se vores MasterBed senge >>

MASTERBED multifunktion

Der findes flere varianter af MASTERBED elevationssenge. Fælles for elevationssengene er, at de er meget funktionelle. Elevation er super praktisk, hvis du vil sidde i sengen, se TV, læse el. lign. Elevation er især velegnet, hvis du har problemer med ryg, nakke eller ben. Små justeringer af hovedenden kan have god effekt for at finde bedre eller varierede hvilestillinger. Det samme med fodenden, som kan afhjælpe hævede, trætte ben og dårligt blodomløb. Det er let at finde den position, der giver den støtte og aflastning, du har behov for. Til elevationssenge fås en dobbelt split topmadras med åbning i begge ender, så to senge kan justeres uafhængigt af hinanden. Find den elevationsseng, der opfylder netop dine behov og glæd dig til, at din seng bliver et multifunktionelt møbel.

MASTERBED MerlinMagic tekstil

 MB Standard Elevation Detailny

MASTERBED anvender i sin LUX serie MerlinMagic møbeltekstiler på madrasserne. MerlinMagic er et pletafvisende tekstil. Hver enkelt stoffiber er forædlet med en pletafvisende struktur, som effektivt beskytter dit polsterstof mod urenheder. Da pletafvisningen netop ligger i hver enkelt fiber, og ikke som en overfladefilm, sikrer det et behageligt og åndbart tekstil. Tekstilet har en dyb pletafvisende virkning - det afviser al smuds, saft, rødvin, chokolade etc. Materialet er fri for skadelige stoffer, så du bevarer et sundt indeklima i hjemmet. Tekstilerne findes i fine grå nuancer - lys grå, antrasit og sort.

Klik her for at se vores MasterBed senge >>