Magna

MAGNA - håndbygget komfort i særklasse

Magna senge kandiderer til de mest komfortable senge på markedet. Magna senge er skandinavisk design og håndværkertradition af højeste kvalitet. Lige fra de dobbelte syninger, de solide trærammer og smukke tekstiler til Talalay latex'en der ligger skjult mellem fjederlagene og i topmadrasserne. Alt dette giver dig den flydende Magna komfort.

Magna er smukt og æstetisk design hvor der er kælet for udseendet, detaljerne og med en ligge komfort i særklasse.

Boss _fritlagt _gennemsigtig

NATURENS BEDSTE MATERIALER

I Magna senge indgår der de bedste materialer fra naturen: Talalay latex, uld, bomuld og træ som alt sammen kommer fra Skandinaviske eller Vesteuropæiske lande.

FANTASTISK LIGGEKOMFORT

Magna senge giver dig en rolig søvn, bedre restitution, bedre temperaturkontrol - og du vil vågne op og føle dig mere udhvilet.

Alle Magna senge er affjedret med progressive pocketfjedre, der yder optimal aflastning og tilpasning. De luksuriøse topmadrasser har et ekstra tykt lag af Talalay naturlatex samt en sommer og en vinterside.

Crown _fritlagt _gennemsigtig

EKSKLUSIVT DESIGN

Smukt designet, eksklusivt udseende, kraftig møbeltekstil på slidflader, syet med dobbeltsyninger på alle hjørner. Tekstilet er lamineret med et specielt slags tyndt 3D lag, som sikrer at stoffet holder sig pænt i meget lang tid uden at få grimme folder. Der er kælet for det eksklusive design. Et smukt designmøbel pryder soveværelset.

Magna er smukt og æstetisk design hvor der er kælet for udseendet, detaljerne og med en ligge komfort i særklasse.