Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Det er det indre, der tæller®

Svane sætter altid komfort og støtte først. For det er altid madrassens indre der afgør, hvor god din søvn bliver. Svane er konstant på udkig efter nye, unikke løsninger, som sikrer, at du kan sove godt.  

Svane har igennem tiden udviklet flere innovative madrasser og senge, så du kan finde en seng, der passer til netop dig.

Mærk forskellen med IntelliGel®

IntelliGel er resultatet af mange års søvnforskning. Har du én gang sovet på IntelliGel, kan du mærke forskellen. Det revolutionerende materiale gør, at du hverken synker for dybt ned eller ligger for højt.

Madrasser med IntelliGel er ergonomisk korrekt for alle, uanset kropsstørrelse. Det unikke IntelliGel sørger for en helt anderledes søvnkomfort. Det trykkes ikke ned af  din vægt, men former sig efter din krops kurver og sørger dermed for, at du ligger rigtigt. 

Det moderne soveværelse

Soveværelset er ikke længere et rum, som kun er forbeholdt søvnen. Det er blevet et sted, hvor man opholder sig.

Svane senge er derfor designet i et moderne skandinavisk udtryk, da sengens udtryk også har en betydning for glæden af sengen og dit soveværelse. Det er vigtigt at have et soveværelse, som man har lyst til at befinde sig i, også når man ikke sover.

Find din nye kvalitetsseng her

Uanset hvilken type seng du ønsker, kan du finde en Svane seng som matcher dine forventninger og behov. Du er altid sikret god komfort og materialer af høj kvalitet.

Se alle Svane produkter her