Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

MasterBed

Komforten i fokus

Din sengs primære funktion er at den skal give dig støtte, aflastning og komfort, som du har brug for, når du sover. Du tilbringer omkring 1/3 del af livet i sengen, derfor er sengen hjemmets vigtigste møbel. MasterBed producerer en række forskellige type senge, så du kan finde en som passer til netop dig og dine behov. Kendetegnende for MasterBed er godt dansk design, rene linjer og god komfort.

Funktionelle senge

En seng kan have mange funktioner, og når man skal vælge en ny seng er det vigtigt at gøre op med sig selv om hvilke funktioner man ønsker at have.

Elevationsseng er funktionelle og super praktisk, hvis du vil sidde i sengen, se TV eller læse. Hertil er elevation særlig velegnet, hvis du har problemer med ryg, nakke eller ben.

Dette skyldes at små justeringer med elevationen kan have en god effekt for bedre og varierede hvilestillinger. 

Dansk kvalitet til en overkommelig pris

MasterBed senge er til dig, som ønsker en seng med god komfort, men til en overkommelig pris. Du kan finde alle MasterBed senge hos os, så du kan finde den rette seng til dit behov. 

Se alle MasterBed senge her