Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Magna

Udsøgt liggekomfort

En Magna-seng kan give en rolig søvn, bedre restitution og bedre temperaturkontrol.  Sengen er affjedret med pocketfjedre, der både aflaster og tilpasser sig optimalt. Topmadrassen, der både har en sommer- og en vinterside, udmærker sig ved et ekstra tykt lag af Talalay-naturlatex, så sengen føles åndbar hele året rundt.

Håndlavet kvalitet

Magna leverer senge i særklasse. Alle sengene er håndlavet, som sikre dig at du får en enestående kvalitet, hvor design- og håndværkskvaliteten kommer til udtryk i alle detaljer.

Sengene er hertil fremstillet af nogle af de bedste materialer fra naturen: Talalay-naturlatex, uld, bomuld og træ. Alle materialer stammer fra skandinaviske eller vesteuropæiske lande. Dette sikre at du får en seng af særegnet kvalitet samt en fantastisk liggekomfort.

Eksklusivt design

Smukt designet, eksklusivt udseende, kraftig møbeltekstil på slidflader, syet med dobbeltsyninger på alle hjørner. Tekstilet er lamineret med et specielt slags tyndt 3D lag, som sikrer at stoffet holder sig pænt i meget lang tid uden at få grimme folder. Der er kælet for det eksklusive design. Et smukt designmøbel pryder soveværelset.

Magna er smukt og æstetisk design hvor der er kælet for udseendet, detaljerne og med en liggekomfort i særklasse.

Luksuriøse senge til et hvert behov

Uanset hvilken type seng du er på udkig efter, om det er en kontinentalseng, elevationsseng eller boksmadras, så kan du finde den rette seng til dig. 

Se alle Magna senge her