Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Håndbygget kvalitet

Magna leverer senge i særklasse. Alle sengene er håndlavede, så du kan være sikker på, at hver eneste seng er af fremragende kvalitet. 

En Magna-seng er form og funktion i sin egen klasse. Design- og håndværkskvaliteten kommer til udtryk i alle detaljer; lige fra de dobbelte syninger og lækre tekstiler til de solide trærammer og den uovertrufne Talalay-naturlatex mellem fjederlagene og i topmadrasserne.

Udsøgt liggekomfort

En Magna-seng kan give en rolig søvn, bedre restitution og bedre temperaturkontrol.  Sengen er affjedret med pocketfjedre, der både aflaster og tilpasser sig optimalt.

Topmadrassen har en sommer- og en vinterside, så du kan vælge, om du vil ligge køligt eller lunt. Topmadrassen udmærker sig ved et ekstra tykt lag af Talalay-naturlatex, så sengen føles åndbar og unikt behagelig hele året rundt.

Sov i naturen

En Magna-seng er fremstillet af nogle af de bedste materialer fra naturen: Talalay-naturlatex, uld, bomuld og træ. Alle materialer stammer fra skandinaviske eller vesteuropæiske lande.

Naturligt gode egenskaber 
Talalay-latex er en naturlatex som er perfekt til senge. Latexen har unikke egenskaber, der dels gør den ventilerende og fugtregulerende, men som også giver en unik ergonomisk støtte. 

Luksuriøse senge til ethvert behov

Uanset hvilken type seng du er på udkig efter, om det er en kontinentalseng, elevationsseng eller boksmadras, så kan du finde den rette seng til dig. 

Se alle Magna senge her