Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Mærker for enhver smag

Komfort, kvalitet og bæredygtighed i fokus

Auping har i mere end 125 år været på jagt efter den ultimative sovekomfort. Her er høj kvalitet, komfort, design og bæredygtighed i centrum. De producerer senge som de første og eneste, af rene materialer som kan skilles ad og genbruges i en uendelighed, så du kan sove med god samvittighed.

Læs mere

Højeste kvalitet og skandinavisk design

Magna leverer håndværk af højeste kvalitet - med en enestående liggekomfort. Manga kandiderer til den mest komfortable seng på markedet. Sengene er af højeste håndlavet kvalitet, og giver en rolig søvn, bedre restitution og bedre temperaturkontrol.

Læs mere

Håndlavet kvalitets senge

Nexus er skandinavisk sovestil, når den er bedst. Udviklet med fokus på et enkelt, stilrent design, materialer i høj kvalitet og ekstraordinær liggekomfort. Den klassiske fjederseng er lavet i hånden, hvilket kan mærkes på dens komfort og finsh.

Læs mere

Dansk produceret senge

MasterBed er skabt til alle som ønsker sig valgmuligheder, så selv de mindste ønsker og behov kan tilfredsstilles. MasterBed leverer stilfulde senge, som er et fornuftigt køb til dig som vil have en god seng.

Læs mere

Sov uforstyrret

TEMPUR tilpasser og former sig præcist efter din kropsform, materialet er blødt hvor du ønsker det og fast hvor du har behov for det, så du altid kan vågne op og være klar til dagen der venter.

Alle vores madrasser har den helt nye CoolTouch™ teknologi, der temperaturregulerer din krop og absorberer overskydende varme.

Læs mere

Unikke senge til perfekt søvn

Svane senge har det helt specielle IntelliGel, som er en unik cellestruktur som både er stærk og fleksibel. Det giver dig perfekt støtte til din ryg.

Læs mere