Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Mærker for enhver smag

Højeste kvalitet og skandinavisk design

Magna leverer håndværk af højeste kvalitet - med en enestående liggekomfort. Manga kandiderer til den mest komfortable seng på markedet. Sengene er af skandinavisk design af højeste håndlavet kvalitet..

Læs mere

Håndlavet skandinavisk kvalitet

Nexus er skandinavisk sovestil, når den er bedst. Udviklet med fokus på et enkelt, stilrent design, materialer i høj kvalitet og ekstraordinær  liggekomfort. Den klassiske fjederseng er lavet i hånden, hvilket kan mærkes på dens komfort og finsh.

Læs mere

Dansk produceret senge

MasterBed er skabt til alle som ønsker sig valgmuligheder, så selv de mindste ønsker og behov kan tilfredsstilles. MasterBed leverer stilfulde senge, som er et fornuftigt køb til dig som vil have en god seng.

Læs mere

Rygspecialistens anbefaling

30.000 rygspecalister anbefaler Tempur madrasser og puder. TEMPUR er et viskoelastisk, temperatur-følsomt materiale med åbne celler, der flytter sig omkring kroppens kurver.

Læs mere

Unikke senge til perfekt søvn

Svane senge har det helt specielle IntelliGel, som er en unik cellestruktur som både er stærk og fleksibel. Det giver dig perfekt støtte til din ryg.

Læs mere