Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

60 dages komfortgaranti

Du har 60 dage til at teste din madras

Vi vil gerne have alle vores kunder sover godt. Derfor tilbyder vi ekstraordinært 60 dages ombytningsret på alle løse madrasser med udskiftelig kerne i standard-størrelserne 90 x 200 og 90 x 210 cm.
Det kræver naturligvis, at madrassen findes i flere fastheder ellers kan vi ikke yde komfortgaranti. Med ombytningsret mener vi at du kan skifte kernen i din madras en gang til en anden fasthed, som passer dig bedre. På den måde er du sikret, at den seng du køber enten hos os online eller i vores butik, også passer dig når du sover.


Hvordan gør jeg brug af komfortgarantien?

Gratis ombytning i butik (0,-):
• Afmonter betrækket på din madras ved at lyne dette af og blidt trække madraskernen ud (returner kun selve madraskernen). Vær forsigtig med ikke at nive madrassen, da dette kan skade skummet på madraskernen.
• Returneringen i butikken skal ske i originalemballage og der må ikke være tegn på slid eller brug. Ved manglende emballage, betales der 299,-


Vi ombytter hjemme hos dig (749,-):

Du kan vælge at vi kommer hjem til dig og klarer det hele for dig – afmonterer betrækket, tager kernen ud og indsætter en ny kerne. Denne service koster 749,-
Brug af komfortgaranti er kun muligt én gang pr. ordre
Uanset hvilken ombytningsform du ønsker, skal du altid ringe til den Drømmeland butik du har købt din seng i og tale med dem først, således sikrer du, at du tager et korrekt valg – udover det, skal vi også bestille den korrekte kerne hjem til dig før end et bytte kan ske.

Er du i tvivl om, hvilken ombytningsret din madras har, er du velkommen til at kontakte din nærmeste Drømmeland.

Levering og montering af senge Praktisk info vedr. levering af din seng Levering af pakkeforsendelser Rente- og gebyrfri finansiering Returnering FAQ - i en Corona tid Sikker betaling 60 dages komfortgaranti 60 dages prisgaranti Handelsbetingelser Persondatapolitik Job og karriere Cookie oversigt Klub Drømmeland